Image from Google Jackets

Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker / Allt om mat ; [redaktörer: Ulla Karlström och Cecilia Lundin ; författare konserveringsmetoder: Anna Sjögren] ; [fotograf: Lina Eriksson].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm : Norstedt, 2014.Description: 231 s. : illISBN:
  • 9113056948
  • 978-91-1-305694-4
Subject(s): DDC classification:
  • 641.34
Other classification:
  • Qcad
Summary: En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Fackböcker Valvet 641 (Browse shelf(Opens below)) Available 524750803837A
Total holds: 0

En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.