Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker / Allt om mat ; [redaktörer: Ulla Karlström och Cecilia Lundin ; författare konserveringsmetoder: Anna Sjögren] ; [fotograf: Lina Eriksson].
Material type: TextPublication details: Stockholm : Norstedt, 2014.Description: 231 s. : illISBN:- 9113056948
- 978-91-1-305694-4
- 641.34
- Qcad
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Vaggeryds bibliotek | Fackböcker | Valvet | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 524750803837A |
Total holds: 0
En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.