Image from Google Jackets

Frejas svärd / Östnäs ; Neidestam.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Asynja ; del 2Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, [2022]Manufacturer: 2022Description: 289 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179757205
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: ”Frejas svärd” är den spännande andra delen i Elisabeth Östnäs och Lina Neidestams hyllade Asynja-serie, en episk och rikt illustrerad berättelse om hämnd och vänskap bland barnsoldater i ett ogästvänligt Birka. När Disa blir kidnappad av en grupp åldringar, som tror att gudinnan ska återfödas genom henne, sätts vännen Idris på prov. Ska han lyckas rädda Disa undan Frejadyrkarna?Elisabeth Östnäs är författaren till den hyllade ungdomstrilogin ”Sagan om Turid” som belönades med Slangbellan för bästa ungdomsroman. Serietecknaren Lina Neidestam bjuder läsaren på både suggestivt och effektivt bildberättande med mycket action och svärta. Tillsammans har Östnäs och Neidestam skapat ett rått och magiskt vikingaepos i skuggan av en stundande klimatkatastrof.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-12-22 4550529632233
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Serie/fortsättningsarbete: 1. Kungens grav -- 2. Frejas svärd

”Frejas svärd” är den spännande andra delen i Elisabeth Östnäs och Lina Neidestams hyllade Asynja-serie, en episk och rikt illustrerad berättelse om hämnd och vänskap bland barnsoldater i ett ogästvänligt Birka. När Disa blir kidnappad av en grupp åldringar, som tror att gudinnan ska återfödas genom henne, sätts vännen Idris på prov. Ska han lyckas rädda Disa undan Frejadyrkarna?Elisabeth Östnäs är författaren till den hyllade ungdomstrilogin ”Sagan om Turid” som belönades med Slangbellan för bästa ungdomsroman. Serietecknaren Lina Neidestam bjuder läsaren på både suggestivt och effektivt bildberättande med mycket action och svärta. Tillsammans har Östnäs och Neidestam skapat ett rått och magiskt vikingaepos i skuggan av en stundande klimatkatastrof.