Image from Google Jackets

Där döden väntar / Karin Fossum ; översättning: Helena Sjöstrand Svenn & Gösta Svenn.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Norwegian Publisher: Stockholm : Forum, [2023]Manufacturer: 2023Description: 323 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137502441
Other title:
  • Skyddsomslag: Där döden väntar : en Konrad Sejer-deckare : spänningsroman
Uniform titles:
  • Bakom synger døden Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.82374 23/swe
Other classification:
  • Hcedb.01
Summary: En mamma hittar en teckning av en död flicka på sin sons rum. Samtidigt försvinner sextonåriga Gritt Zeeland. Hennes föräldrar tror att hon har sovit över hos en kompis, men två dagar senare hittas hon strypt i Svartlandsskogen. Kommissarie Konrad Sejer ska just ta sig an fallet när ytterligare en tonåring hittas mördad. Den här gången är det en pojke, som är så lemlästad att han är svår att identifiera. Två mord, men två helt olika tillvägagångssätt. Är det samma mördare? Och svävar i så fall fler i fara? Sejer ställs inför en komplicerad mordgåta med många möjliga förklaringar, samtidigt som rädslan för en seriemördare sprider sig i staden.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-07-05 4550501994288
Bok Hoks bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 455050515606C
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2023

En mamma hittar en teckning av en död flicka på sin sons rum. Samtidigt försvinner sextonåriga Gritt Zeeland. Hennes föräldrar tror att hon har sovit över hos en kompis, men två dagar senare hittas hon strypt i Svartlandsskogen. Kommissarie Konrad Sejer ska just ta sig an fallet när ytterligare en tonåring hittas mördad. Den här gången är det en pojke, som är så lemlästad att han är svår att identifiera. Två mord, men två helt olika tillvägagångssätt. Är det samma mördare? Och svävar i så fall fler i fara? Sejer ställs inför en komplicerad mordgåta med många möjliga förklaringar, samtidigt som rädslan för en seriemördare sprider sig i staden.