Image from Google Jackets

Vi i klassen! / Katja Tydén, Ingrid Flygare.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2020Description: 114 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179755980
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf
Summary: Det närmar sig Halloween och sedan är det snart dags för jullov. Dagarna går fort i skolan. För det mesta är det roligt och alla är kompisar, både i klassrummet och i pulkabacken. Men ibland kan man bli osams också. Det är svårt att bestämma vem som ska vara Lucia, och vilka man ska bjuda på sitt kalas.Hur är det egentligen att börja i skolan? Följ med barnen i klassen från den allra första pirriga dagen i skolan och lär känna Livi, Åke, Stian, Pablo, Ester och de andra. Omtyckt ljudserie blir bok i något omarbetad form.
List(s) this item appears in: Börja skolan
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Barn (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-10-20 45504376806B7
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

Tidigare utgiven som e-bok 2019

Det närmar sig Halloween och sedan är det snart dags för jullov. Dagarna går fort i skolan. För det mesta är det roligt och alla är kompisar, både i klassrummet och i pulkabacken. Men ibland kan man bli osams också. Det är svårt att bestämma vem som ska vara Lucia, och vilka man ska bjuda på sitt kalas.Hur är det egentligen att börja i skolan? Följ med barnen i klassen från den allra första pirriga dagen i skolan och lär känna Livi, Åke, Stian, Pablo, Ester och de andra. Omtyckt ljudserie blir bok i något omarbetad form.