Image from Google Jackets

Livets alla färger / Lisa Aisato ; översättning: Ulrika Caperius.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Norwegian Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2021Description: 194 onumrerade sidor huvudsakligen illustrationer 28 cmContent type:
  • still image, text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179753665
Uniform titles:
  • Livet illustrert Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.8238 23/swe
Other classification:
  • Hcedb(yb)
Summary: Vad rymmer ett liv? Barndomens fantasifulla lekar och tillhörande skrubbsår. Tonårens sökande och känslostormar. Alla val och beslut som hör vuxenlivet till. Och slutligen ålderdomen: en tid av reflektion och frihet. Lisa Aisato är en av Norges mest uppskattade bildskapare. Samlingsboken Livets alla färger består av sex kapitel med små och stora nedslag i livets alla skeenden. Illustrationerna är såväl gamla som nya, och alla utsökta exempel på Aisatos säregna uttryck. En makalöst vacker och hoppingivande bok där bilderna varsamt bär berättelsen och påminner oss om tidens – och livets – flyktighet.
List(s) this item appears in: HYLLA Boktips
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-07-03 455001063197F
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Vad rymmer ett liv? Barndomens fantasifulla lekar och tillhörande skrubbsår. Tonårens sökande och känslostormar. Alla val och beslut som hör vuxenlivet till. Och slutligen ålderdomen: en tid av reflektion och frihet. Lisa Aisato är en av Norges mest uppskattade bildskapare. Samlingsboken Livets alla färger består av sex kapitel med små och stora nedslag i livets alla skeenden. Illustrationerna är såväl gamla som nya, och alla utsökta exempel på Aisatos säregna uttryck. En makalöst vacker och hoppingivande bok där bilderna varsamt bär berättelsen och påminner oss om tidens – och livets – flyktighet.