Image from Google Jackets

Nijko och den magiska boken / Jo Salmson, Lisa Harald.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Odjuret i borgen ; 3Publisher: [Sundbyberg] : Bokförlaget Semic, [2022]Manufacturer: 2022Description: 159 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789155271305
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf
Summary: En förtrollande fantasyserie av succéförfattaren Jo Salmson! Spännande och lättläst, med slående illustrationer.I staden där Nijko bor finns en hemlighet.Ett odjur bor i tornet.När Nijkos syster hamnar i odjurets borg tvingas Nijko vara modigare än någonsin.Han måste hjälpa både sin syster och sin stad. Nu avslöjas hemligheter som länge legat dolda …Fantasymästaren Jo Salmson har skapat en ny värld! Hennes tidigare bästsäljande fantasyserier om bland annat Tam, Maro och Häxfolket har älskats och lästs av hundratusentals barn. Hon kan som ingen annan måla upp fantastiska världar och äventyr som drar med sig läsaren från första till sista sidan. I serien Odjuret i borgen finns element av den klassiska sagan, den som har något viktigt att berätta. Nijko och den magiska boken är tredje och sista delen i serien Odjuret i borgen.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Barn (Browse shelf(Opens below)) Available 45504366191C6
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Barn (Browse shelf(Opens below)) Available 45504379983B7
Barnbok Hoks bibliotek Skön Barn (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-10-23 4550438513410
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

En förtrollande fantasyserie av succéförfattaren Jo Salmson! Spännande och lättläst, med slående illustrationer.I staden där Nijko bor finns en hemlighet.Ett odjur bor i tornet.När Nijkos syster hamnar i odjurets borg tvingas Nijko vara modigare än någonsin.Han måste hjälpa både sin syster och sin stad. Nu avslöjas hemligheter som länge legat dolda …Fantasymästaren Jo Salmson har skapat en ny värld! Hennes tidigare bästsäljande fantasyserier om bland annat Tam, Maro och Häxfolket har älskats och lästs av hundratusentals barn. Hon kan som ingen annan måla upp fantastiska världar och äventyr som drar med sig läsaren från första till sista sidan. I serien Odjuret i borgen finns element av den klassiska sagan, den som har något viktigt att berätta. Nijko och den magiska boken är tredje och sista delen i serien Odjuret i borgen.