Image from Google Jackets

Lätta fakta om ufon / Peter Ekberg (text) ; Kjell Thorsson (bild).

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Lätta faktaPublisher: [Stockholm] : Berghs, [2022]Manufacturer: 2022Description: 30 sidor illustrationer 21 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789150224801
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 001.942 23/swe
Other classification:
  • Blg,u
Summary: UFO betyder oidentifierade flygande föremål. Finns det sådana? Ja, det finns! Men är det verkligen besökare från andra planeter? Läs här om de mest kända UFO-rapporterna, t ex Roswell och Area 51, och om paret Hill som sa att de blivit kidnappade av utomjordingar. Suddiga bilder och skakiga dokumentärfilmer räcker inte som bevis för att det finns liv därute men UFO-frågan är inte löst.
List(s) this item appears in: HYLLA Rysligt
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Skillingaryds bibliotek Fackböcker Facklitteratur ung, mellan & barn 000j (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-12-19 4550454230656
Total holds: 0

UFO betyder oidentifierade flygande föremål. Finns det sådana? Ja, det finns! Men är det verkligen besökare från andra planeter? Läs här om de mest kända UFO-rapporterna, t ex Roswell och Area 51, och om paret Hill som sa att de blivit kidnappade av utomjordingar. Suddiga bilder och skakiga dokumentärfilmer räcker inte som bevis för att det finns liv därute men UFO-frågan är inte löst.