Image from Google Jackets

Vänner från förr / Richard Roper ; översättning Emö Malmberg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: Stockholm : Forum, [2022]Manufacturer: 2022Description: 338 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137504056
Uniform titles:
  • When we were young Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823.92 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01
Summary: En underhållande och ömsint berättelse om vänskap och att hitta tillbaka till det som verkligen betyder något i livet. Joel och Theo har inte pratat med varandra sedan tonåren då deras vänskap gick i kras. Joel gör succé som manusförfattare och är i en lycklig relation med tonårskärleken Amber. Men han bär på en stor hemlighet som bryter ner honom. Theo ältar sitt ex och känner sig misslyckad över att han slarvat bort sin karriär. När trettioårsdagen knackar på dörren blir han dessutom vräkt – från sina föräldrars trädgårdsskjul. Nu möts de två för första gången på över ett decennium och ger sig i väg på en trettio mil lång vandring längs Themsen. Kan de hitta tillbaka till varandra eller kommer deras hemligheter och lögner förstöra vänskapen ännu en gång?
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Roman Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 455045573353B
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

En underhållande och ömsint berättelse om vänskap och att hitta tillbaka till det som verkligen betyder något i livet. Joel och Theo har inte pratat med varandra sedan tonåren då deras vänskap gick i kras. Joel gör succé som manusförfattare och är i en lycklig relation med tonårskärleken Amber. Men han bär på en stor hemlighet som bryter ner honom. Theo ältar sitt ex och känner sig misslyckad över att han slarvat bort sin karriär. När trettioårsdagen knackar på dörren blir han dessutom vräkt – från sina föräldrars trädgårdsskjul. Nu möts de två för första gången på över ett decennium och ger sig i väg på en trettio mil lång vandring längs Themsen. Kan de hitta tillbaka till varandra eller kommer deras hemligheter och lögner förstöra vänskapen ännu en gång?