Image from Google Jackets

Brittas arv / Eleonore Holmgren.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Enskede] : Bazar förlag, [2022]Manufacturer: 2022Description: 311 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180064248
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Den efterlängtade uppföljaren till succédebuten Sista sommaren handlar om de spår en älskad människa lämnar efter sig. När Adam kommer tillbaka till Lindö för första gången sedan Brittas begravning är ingenting sig likt. Hennes barn har inte hittat något testamente och alla är osams med alla. Karlsson har lämnat Lindö, ett hus har brunnit ner och det har börjat hända konstiga saker i bygden. Trots att relationen med flickvännen Sara är skakig var det ett självklart val för Adam att åka dit. Han försöker få alla att bli vänner igen och vårda minnet av Britta. Men istället hamnar han i blåsväder och hans gamla kriminella liv nafsar honom i hälarna. Han vill ingenting hellre än att Brittas arv ska få leva vidare på Lindö, men hur högt pris är han själv beredd att betala?
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Roman Roman (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-03-15 4550456920329
Bok Hoks bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550513827625
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Serie/fortsättningsarbete: 1. Sista sommaren -- 2. Brittas arv

Den efterlängtade uppföljaren till succédebuten Sista sommaren handlar om de spår en älskad människa lämnar efter sig. När Adam kommer tillbaka till Lindö för första gången sedan Brittas begravning är ingenting sig likt. Hennes barn har inte hittat något testamente och alla är osams med alla. Karlsson har lämnat Lindö, ett hus har brunnit ner och det har börjat hända konstiga saker i bygden. Trots att relationen med flickvännen Sara är skakig var det ett självklart val för Adam att åka dit. Han försöker få alla att bli vänner igen och vårda minnet av Britta. Men istället hamnar han i blåsväder och hans gamla kriminella liv nafsar honom i hälarna. Han vill ingenting hellre än att Brittas arv ska få leva vidare på Lindö, men hur högt pris är han själv beredd att betala?