Image from Google Jackets

Morden i Fleat House / Lucinda Riley ; översättning: Anna Thuresson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Enskede] : Bazar förlag, [2022]Manufacturer: 2022Description: 441 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180064330
Other title:
  • Skyddsomslag: Morden i Fleat House : kriminalroman
Uniform titles:
  • The murders at Fleat House Svenska
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcee.01
Summary: När en elev hittas död i Fleat House på St Stephen’s – en avlägset belägen internatskola i Norfolk – vill rektorn avfärda det inträffade som en olycka. Men polisen kan inte utesluta att det rör sig om ett brott och den ambitiösa kriminalinspektören Jazmine ”Jazz” Hunter får utredningen på sitt bord. Det visar sig att omständigheterna kring elevens tragiska död är minst sagt mystiska. Men de anställda på skolan sluter leden och Jazz inser snart att hon har hamnat i sitt livs mest utmanande mordutredning. På Fleat House skyddas hemligheter som är mörkare än hon någonsin kunnat föreställa sig ...Den postuma utgivningen av den lovordade Morden i Fleat House visar tydligt Lucinda Rileys bredd som författare.
List(s) this item appears in: Mys-deckare
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 455041356010A
Bok Hoks bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-07-29 45504270866D5
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

När en elev hittas död i Fleat House på St Stephen’s – en avlägset belägen internatskola i Norfolk – vill rektorn avfärda det inträffade som en olycka. Men polisen kan inte utesluta att det rör sig om ett brott och den ambitiösa kriminalinspektören Jazmine ”Jazz” Hunter får utredningen på sitt bord. Det visar sig att omständigheterna kring elevens tragiska död är minst sagt mystiska. Men de anställda på skolan sluter leden och Jazz inser snart att hon har hamnat i sitt livs mest utmanande mordutredning. På Fleat House skyddas hemligheter som är mörkare än hon någonsin kunnat föreställa sig ...Den postuma utgivningen av den lovordade Morden i Fleat House visar tydligt Lucinda Rileys bredd som författare.