Image from Google Jackets

Dartanjang sjuk / Barbro Lindgren, Sara Olausson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2022Description: 25 onumrerade sidor illustrationer 17 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129733877
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf(yb)
Summary: Loranga, Masarin och Dartanjang finns nu äntligen även för de små läsarna! "Titta Dartanjang Dartanjang sjuk Kommer Masarin Dartanjang får medicin" Dartanjang sjuk och Kommer tigrar är underbara småbarnsböcker i samma anda som de älskade böckerna om Max! Med korta meningar, färgstarka illustrationer och mitt i prick-humor får vi möta de underbart knasiga favoriterna Loranga, Masarin och Dartanjang i ett helt nytt format. Bilderna är gjorda av Sara Olausson som även står bakom de hyllade seriealbumen om Loranga och texten är skriven i samarbete mellan Sara Olausson och Barbro Lindgren.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Småbarnsbok (Browse shelf(Opens below)) Available 455041962217B
Barnbok Hoks bibliotek Skön Småbarnsbok (Browse shelf(Opens below)) Available 45505216566D3
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Loranga, Masarin och Dartanjang finns nu äntligen även för de små läsarna! "Titta Dartanjang Dartanjang sjuk Kommer Masarin Dartanjang får medicin" Dartanjang sjuk och Kommer tigrar är underbara småbarnsböcker i samma anda som de älskade böckerna om Max! Med korta meningar, färgstarka illustrationer och mitt i prick-humor får vi möta de underbart knasiga favoriterna Loranga, Masarin och Dartanjang i ett helt nytt format. Bilderna är gjorda av Sara Olausson som även står bakom de hyllade seriealbumen om Loranga och texten är skriven i samarbete mellan Sara Olausson och Barbro Lindgren.