Image from Google Jackets

En kärlekshistoria i Cornwall / Liz Fenwick ; översättning: Dorothee Sporrong.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: Stockholm : Norstedts, [2022]Manufacturer: 2022Description: 429 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789113119984
Uniform titles:
  • The river between us Svenska
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcee.01
Summary: I samband med en skilsmässa flyttar Theodora "Theo" Pascoe in i den fallfärdiga Fiskarstugan vid floden Tamar, på gränsen mellan grevskapen Devon och Cornwall. Lugnet där är kanske precis vad hon behöver för att slicka sina sår.Snart hittar hon en plåtlåda med brev till en viss A, undertecknade med Z, och det är då historien tar sin egentliga början. Breven berättar om den omöjliga kärleken mellan lady Alice Neville och fiskeförvaltaren Zachariah Carne.Samtidigt som Theo varsamt väcker det bortglömda huset och dess vildvuxna trädgård till liv pusslar hon ihop berättelsen om två unga förälskade som var före sin tid, en berättelse som på ett märkligt och ödesmättat sätt vävs samman med hennes egen historia.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Roman Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550409921451
Bok Hoks bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45504178619C0
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

I samband med en skilsmässa flyttar Theodora "Theo" Pascoe in i den fallfärdiga Fiskarstugan vid floden Tamar, på gränsen mellan grevskapen Devon och Cornwall. Lugnet där är kanske precis vad hon behöver för att slicka sina sår.Snart hittar hon en plåtlåda med brev till en viss A, undertecknade med Z, och det är då historien tar sin egentliga början. Breven berättar om den omöjliga kärleken mellan lady Alice Neville och fiskeförvaltaren Zachariah Carne.Samtidigt som Theo varsamt väcker det bortglömda huset och dess vildvuxna trädgård till liv pusslar hon ihop berättelsen om två unga förälskade som var före sin tid, en berättelse som på ett märkligt och ödesmättat sätt vävs samman med hennes egen historia.