Image from Google Jackets

En hund begraven / S. J. Bennett ; översättning: Birgitta Wernbro Augustsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Drottningens detektivbyrå ; 2:a bokenPublisher: Stockholm : Forum, [2022]Manufacturer: 2022Description: 422 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137158808
Uniform titles:
  • A three dog problem Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823.92 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01
Summary: ”En hund begraven” är den andra boken i den finurliga deckarserien ”Drottningens detektivbyrå” med Drottning Elizabeth II i huvudrollen. En folkomröstning har delat landet och det sista drottningen behöver är fler problem på sitt bord. Men när en oljemålning föreställande den kungliga yachten, Brittania som hon fått som en gåva på 60-talet oväntat dyker upp på en utställning börjar hon ana oråd. Och när en kropp kort därefter hittas i slottets pool finner sig drottningen återigen i mitten av en mordutredning. Med biträdande privatsekreterare Rozie Oshodi vid sin sida tar hon sig an fallet – fast besluten att lösa gåtan innan mördaren slår till igen. Men kommer hon att hinna?
List(s) this item appears in: Mys-deckare
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45504185315C2
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Serie/fortsättningsarbete: 1. Windsorknuten -- 2. En hund begraven

”En hund begraven” är den andra boken i den finurliga deckarserien ”Drottningens detektivbyrå” med Drottning Elizabeth II i huvudrollen. En folkomröstning har delat landet och det sista drottningen behöver är fler problem på sitt bord. Men när en oljemålning föreställande den kungliga yachten, Brittania som hon fått som en gåva på 60-talet oväntat dyker upp på en utställning börjar hon ana oråd. Och när en kropp kort därefter hittas i slottets pool finner sig drottningen återigen i mitten av en mordutredning. Med biträdande privatsekreterare Rozie Oshodi vid sin sida tar hon sig an fallet – fast besluten att lösa gåtan innan mördaren slår till igen. Men kommer hon att hinna?