Image from Google Jackets

Onda drömmar / Anna Jansson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Norstedts, [2022]Manufacturer: 2022Description: 390 sidor 24 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789113101439
Other title:
  • Skyddsomslag: Onda drömmar : spänningsroman : ett nytt fall för Maria Wern
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Amelie Muscat arbetar som barnpsykolog. På en kurs har hon träffat Laura och blivit blixtförälskad. De flyttar ihop utan att egentligen känna varandra. När Amelie ska passa Lauras treårige son gör hon ett ödesdigert misstag. Sedan är pojken försvunnen. Maria Wern har förlorat sin man och hanterar sorgen genom att gräva ner sig i arbete. Hon tar extrapass i yttre tjänst. En pojke har försvunnit på norra Gotland, mitt i en snöstorm. Det är upptrappningen till en serie skakande händelser, och det är Maria Wern som måste ta reda på hur allt hänger samman, mitt i sin egen privata tragedi. Gör dig redo för en ny, rafflande läsupplevelse från deckarmästarinnan Anna Jansson. Det är en historia om svek och mord och om att vilja skydda sina närmaste, även om det gäller att bryta mot lagen och gå över lik.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550026472496
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550026512467
Bok Hoks bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 455002267162C
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Amelie Muscat arbetar som barnpsykolog. På en kurs har hon träffat Laura och blivit blixtförälskad. De flyttar ihop utan att egentligen känna varandra. När Amelie ska passa Lauras treårige son gör hon ett ödesdigert misstag. Sedan är pojken försvunnen. Maria Wern har förlorat sin man och hanterar sorgen genom att gräva ner sig i arbete. Hon tar extrapass i yttre tjänst. En pojke har försvunnit på norra Gotland, mitt i en snöstorm. Det är upptrappningen till en serie skakande händelser, och det är Maria Wern som måste ta reda på hur allt hänger samman, mitt i sin egen privata tragedi. Gör dig redo för en ny, rafflande läsupplevelse från deckarmästarinnan Anna Jansson. Det är en historia om svek och mord och om att vilja skydda sina närmaste, även om det gäller att bryta mot lagen och gå över lik.