Image from Google Jackets

Kult / Camilla Läckberg & Henrik Fexeus.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Forum, [2022]Manufacturer: 2022Description: 602 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137158945
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Efter ”Box” kommer ”Kult” – andra delen i Läckberg Fexeus spänningsserie om det udda utredarparet Vincent och Mina. När en liten pojke försvinner från en förskola på Södermalm i Stockholm sätts polisinspektör Mina Dabiri och hennes kollegor åter på prov. De hittar genast likheter med en tidigare barnkidnappning, som slutade riktigt illa, och förstår att de har med livsfarliga krafter att göra. Allt pekar dessutom på att fler barn kommer att försvinna. För första gången sedan de dramatiska händelserna två år tidigare tar Mina upp kontakten med mentalisten Vincent Walder. Deras relation är lika speciell nu och han visar sig vara användbar även i denna utredning. Men klockan tickar och när de mest skyddslösa blir offer – vem kan då rädda dem?
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45504218870D5
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550409969935
Bok Hoks bibliotek Skön Spänning (Browse shelf(Opens below)) Available 45504178616E1
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Serie/fortsättningsarbete: 1. Box -- 2. Kult -- 3. Mirage

Efter ”Box” kommer ”Kult” – andra delen i Läckberg Fexeus spänningsserie om det udda utredarparet Vincent och Mina. När en liten pojke försvinner från en förskola på Södermalm i Stockholm sätts polisinspektör Mina Dabiri och hennes kollegor åter på prov. De hittar genast likheter med en tidigare barnkidnappning, som slutade riktigt illa, och förstår att de har med livsfarliga krafter att göra. Allt pekar dessutom på att fler barn kommer att försvinna. För första gången sedan de dramatiska händelserna två år tidigare tar Mina upp kontakten med mentalisten Vincent Walder. Deras relation är lika speciell nu och han visar sig vara användbar även i denna utredning. Men klockan tickar och när de mest skyddslösa blir offer – vem kan då rädda dem?