Image from Google Jackets

Natten Tallulah Murray försvann / Lisa Jewell ; översättning: Katarina Falk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: Stockholm : Printz, 2022Manufacturer: [Falun] : ScandBook AB Description: 456 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789177714989
Uniform titles:
  • The night she disappeared Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823.92 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Intelligent och gripande spänning om en flicka som aldrig kommer hem igen... 2017: Det är en vacker sommarkväll, och tonårsmamman Tallulah Murray beger sig ut på fest med pojkvännen. Det är hennes första utekväll sedan hennes älskade son föddes, och mamma Kim ska vara barnvakt. Klockan 23 skickar hon det sista sms:et till Kim, men efter det hör Kim inget mer. Och Tallulah Murray kommer aldrig hem igen. 2018: Deckarförfattaren Sophie har precis flyttat till ett nytt hus, som ligger i anslutning till den lokala internatskolan, där hennes pojkvän fått jobb som rektor. Sophie börjar nyfiket luska i Tallulahs försvinnande, och under en promenad i skogen får hon syn på en liten skylt som sitter fast på ett staket. Det står "GRÄV HÄR"... Lisa Jewell är tillbaka med ännu en hyllad nagelbitare, fullproppad med mörka familjehemligheter i oemotståndliga miljöer. Natten Tallulah Murray försvann är brittisk spänning när den är som bäst.
List(s) this item appears in: Thrillers
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Spänning (Browse shelf(Opens below)) Available 4550027970867
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Intelligent och gripande spänning om en flicka som aldrig kommer hem igen... 2017: Det är en vacker sommarkväll, och tonårsmamman Tallulah Murray beger sig ut på fest med pojkvännen. Det är hennes första utekväll sedan hennes älskade son föddes, och mamma Kim ska vara barnvakt. Klockan 23 skickar hon det sista sms:et till Kim, men efter det hör Kim inget mer. Och Tallulah Murray kommer aldrig hem igen. 2018: Deckarförfattaren Sophie har precis flyttat till ett nytt hus, som ligger i anslutning till den lokala internatskolan, där hennes pojkvän fått jobb som rektor. Sophie börjar nyfiket luska i Tallulahs försvinnande, och under en promenad i skogen får hon syn på en liten skylt som sitter fast på ett staket. Det står "GRÄV HÄR"... Lisa Jewell är tillbaka med ännu en hyllad nagelbitare, fullproppad med mörka familjehemligheter i oemotståndliga miljöer. Natten Tallulah Murray försvann är brittisk spänning när den är som bäst.