Image from Google Jackets

Mini barnkammarboken - promenad

Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bonnier Carlsen, [2022]Manufacturer: 2022Description: 19 onumrerade sidor illustrationer, musiknoter 16 x 18 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179772321
Other title:
  • Minibarnkammarboken - promenad
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcf.03(s)
  • Xqja(s),u
Summary: Barnets första bok! Här hittar du ramsor och sånger, pek och lek för de allra yngsta. Det finns så mycket att upptäcka på en promenad: en buss som låter brummeli, brummeli, en kråka som säger krakra och stora märkliga bilar som kör på vägen: Tut! Eller så kan man sjunga om smådjuren som finns utomhus: Imse vimse spindel och ekorren som viftar på sin svans. Barnkammarböckerna är små greppvänliga böcker i kartong, med ett noga utvalt innehåll – en smakfull blandning av kära barndomsfavoriter och nyskapade pärlor. Medverkande författare och illustratörer: Lotta Olsson, Ulf Nilson, Sofia Rådström, Mervi Lindman, Sarah Sheppard, Carin Wirsén och Filippa Widlund.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Småbarnsbok (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-03-22 45504102932B6
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Småbarnsbok (Browse shelf(Opens below)) Available 4550422223969
Total holds: 0

Innehåller även melodistämma med text och ackordanalys

Barnets första bok! Här hittar du ramsor och sånger, pek och lek för de allra yngsta. Det finns så mycket att upptäcka på en promenad: en buss som låter brummeli, brummeli, en kråka som säger krakra och stora märkliga bilar som kör på vägen: Tut! Eller så kan man sjunga om smådjuren som finns utomhus: Imse vimse spindel och ekorren som viftar på sin svans. Barnkammarböckerna är små greppvänliga böcker i kartong, med ett noga utvalt innehåll – en smakfull blandning av kära barndomsfavoriter och nyskapade pärlor. Medverkande författare och illustratörer: Lotta Olsson, Ulf Nilson, Sofia Rådström, Mervi Lindman, Sarah Sheppard, Carin Wirsén och Filippa Widlund.