Image from Google Jackets

Efter regn / Lucy Dillon ; översättning: Ann Björkhem.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: Stockholm : Forum, [2022]Manufacturer: 2022Description: 382 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137157429
Uniform titles:
  • After the rain Svenska
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Ännu en hjärtevärmande roman av feelgoodstjärnan Lucy Dillon, full av hopp, liv och starka känslor!Tara Hunter är terapeut med uppdrag att återställa Longhamptons samhällsanda efter en katastrofal översvämning. Men hennes egen livssituation är inte särskilt stabil. Det är trassligt med pojkvännen, familjen är splittrad och hon har bara en katt som sällskap.Dr David Dalloway är ny stjärnrådgivare på Longhamptons hälsocenter och har specialiserat sig på husdjur. Men han har också en förmåga att läsa människors tankar – vilket är det sista Tara behöver just nu.När Tara konfronteras med sitt förflutna ser det först ut som att en ny katastrof är i antågande. Eller är det i själva verket en ny chans?
List(s) this item appears in: Topplista 2022
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Roman Roman (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-03-11 4550027619328
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550027685984
Bok Hoks bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 455002267190D
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Ännu en hjärtevärmande roman av feelgoodstjärnan Lucy Dillon, full av hopp, liv och starka känslor!Tara Hunter är terapeut med uppdrag att återställa Longhamptons samhällsanda efter en katastrofal översvämning. Men hennes egen livssituation är inte särskilt stabil. Det är trassligt med pojkvännen, familjen är splittrad och hon har bara en katt som sällskap.Dr David Dalloway är ny stjärnrådgivare på Longhamptons hälsocenter och har specialiserat sig på husdjur. Men han har också en förmåga att läsa människors tankar – vilket är det sista Tara behöver just nu.När Tara konfronteras med sitt förflutna ser det först ut som att en ny katastrof är i antågande. Eller är det i själva verket en ny chans?