Image from Google Jackets

Fallvind / Maria Adolfsson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Doggerland ; 5:e delenPublisher: [Stockholm] : Wahlström & Widstrand, [2022]Manufacturer: 2022Description: 397 sidor karta 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789146237297
Other title:
  • Skyddsomslag Fallvind : spänningsroman
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Två ungdomar hittas döda med bara ett dygns mellanrum i Doggerlands huvudstad Dunker.Karen Eiken Hornby är föräldraledig och inte alls nöjd med att behöva återgå i tjänst. Särskilt inte för att arbeta ihop med den tillknäppta Astrid Nielsen, som inte vill berätta varför hon sagt upp sig. Snart börjar de dock misstänka en koppling mellan dödsfallen. Frågan är om fler står på tur och varför någon bevakar Karen.”Fallvind” är den femte boken om kriminalinspektör Karen Eiken Hornby i Doggerland.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45500254277F5
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45505088345FF
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Två ungdomar hittas döda med bara ett dygns mellanrum i Doggerlands huvudstad Dunker.Karen Eiken Hornby är föräldraledig och inte alls nöjd med att behöva återgå i tjänst. Särskilt inte för att arbeta ihop med den tillknäppta Astrid Nielsen, som inte vill berätta varför hon sagt upp sig. Snart börjar de dock misstänka en koppling mellan dödsfallen. Frågan är om fler står på tur och varför någon bevakar Karen.”Fallvind” är den femte boken om kriminalinspektör Karen Eiken Hornby i Doggerland.