Image from Google Jackets

Bortom Dimön / Mariette Lindstein.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : HarperCollins, 2021Description: 429 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789150965537
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Julia har lämnat Dimön bakom sig, men så får hon ett desperat telefonsamtal: Franz Oswald, den före detta sektledaren, har låst in sig i källaren till herrgården på ön och vägrar att komma ut. När Julia motvilligt återvänder för att övertala honom att avbryta sin självvalda isolering förvandlas det som skulle ha varit en snabbvisit till något helt annat.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550030580264
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Serie/fortsättningsarbete: 1. Sekten på Dimön -- 2. Sekten som återuppstod -- 3. Sektens barn -- 4. Requiem på Dimön -- 5. Striden om Dimön -- 6. Bortom Dimön -- 7. Skuggan av Dimön

Julia har lämnat Dimön bakom sig, men så får hon ett desperat telefonsamtal: Franz Oswald, den före detta sektledaren, har låst in sig i källaren till herrgården på ön och vägrar att komma ut. När Julia motvilligt återvänder för att övertala honom att avbryta sin självvalda isolering förvandlas det som skulle ha varit en snabbvisit till något helt annat.