Image from Google Jackets

Korpmannen / av Tobias Gard ; illustrationer av Viktor Engholm.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Creepy ; 1Publisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2021Description: 70 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180083249
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcg
Summary: Skogen är stor och mörk, och ingen går någonsin in i den. Det är så lätt att gå vilse, och skogen rymmer många faror. Faror så som mörka varelser. Övernaturliga varelser. Varelser som rövar bort barn och förvandlar dem till korpar. Men plötsligt en dag så försvinner lillebror. Och två syskon tillsammans med sin mormor tvingas in i skogen för ett farligt räddningsuppdrag. En kamp mot klockan och de ondskefulla krafter som väntar i mörkret. Korpmannen är första boken i serien Creepy . En serie fristående skräckromaner av Tobias Gard som har skrämt barn med skräcknovellerna i Knackaren och Under isen. Perfekt för mellanstadiebarn som vill ha något riktigt läskigt. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
List(s) this item appears in: 11-13 år
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-12-27 45500301022F9
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-12-19 45500338273F3
Barnbok Hoks bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 45500287776EE
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Hegas-nivå: 3

Härtill kompletterande material på internet

Skogen är stor och mörk, och ingen går någonsin in i den. Det är så lätt att gå vilse, och skogen rymmer många faror. Faror så som mörka varelser. Övernaturliga varelser. Varelser som rövar bort barn och förvandlar dem till korpar. Men plötsligt en dag så försvinner lillebror. Och två syskon tillsammans med sin mormor tvingas in i skogen för ett farligt räddningsuppdrag. En kamp mot klockan och de ondskefulla krafter som väntar i mörkret. Korpmannen är första boken i serien Creepy . En serie fristående skräckromaner av Tobias Gard som har skrämt barn med skräcknovellerna i Knackaren och Under isen. Perfekt för mellanstadiebarn som vill ha något riktigt läskigt. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år