Image from Google Jackets

Mannen som dog två gånger / Richard Osman ; översättning: Ing-Britt Björklund.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2021]Manufacturer: 2021Description: 399 sidor 24 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789100188962
Uniform titles:
  • The man who died twice Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823.92 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Ibrahim, en av de fyra i Torsdagsmordklubben på Cooper Chase råkar illa ut vid ett rån. Förövaren är en 16 årig pojke med band till den lokala knarkdrottningen Connie. Elizabeth, Ron och Joyce bestämmer sig omedelbart för att sätta fast den skyldige.Den svindlande jakten på de inblandade blir upptakten till en rad ovanliga och blodiga händelser som leder till oväntade avslöjanden om Elizabeths tidigare liv, innan den inte alldeles snövita sanningen avslöjas. Några blir livets vinnare, några förlorar allt – inte bara förmögenheter.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550040329884
Total holds: 0

Serie/fortsättningsabete: Torsdagsmordklubben -- Mannen som dog två gånger

Första svenska upplaga 2021

Ibrahim, en av de fyra i Torsdagsmordklubben på Cooper Chase råkar illa ut vid ett rån. Förövaren är en 16 årig pojke med band till den lokala knarkdrottningen Connie. Elizabeth, Ron och Joyce bestämmer sig omedelbart för att sätta fast den skyldige.Den svindlande jakten på de inblandade blir upptakten till en rad ovanliga och blodiga händelser som leder till oväntade avslöjanden om Elizabeths tidigare liv, innan den inte alldeles snövita sanningen avslöjas. Några blir livets vinnare, några förlorar allt – inte bara förmögenheter.