Image from Google Jackets

Pelle Svanslös & julklappstjuvarna / Åsa och Michael Rönn, Lovisa Lesse.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Pelle Svanslös - våga vara snällPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2021Description: 31 onumrerade sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179758301
Other title:
  • Pelle Svanslös och julklappstjuvarna
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf(yb)
Summary: Det är jul igen i katternas Uppsala, och alla skyndar sig att baka, pynta och köpa julklappar. Pelle har ett nytt, fint strömmingskort som han sparat alla sina julklappspengar på. Men just när han ska julhandla på KEA, Katternas Eget Varuhus, försvinner det! Vart kan det ha tagit vägen, kanske är det stulet? Som tur är blir Pelle och Maja inbjudna att tävla i den kluriga TV-frågesporten Kattjakten, där vinstsumman precis räcker till julklappar. Men deras motståndare Bill och Bull har något misstänkt för sig. Är det fusk på gång i TV-studion?En klassisk julberättelse av Gösta Knutsson, återberättad för dagens barn av Åsa och Michael Rönn och illustrerad av Lovisa Lesse. Utgiven i samarbete med Sagogränd.
List(s) this item appears in: HYLLA Jul
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Julböcker Bilderbok (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-12-18 455004789689E
Barnbok Hoks bibliotek Skön Julböcker (Browse shelf(Opens below)) Available 80068346220F7
Barnbok Hoks bibliotek Skön Julböcker (Browse shelf(Opens below)) Available 455003765705B
Total holds: 0

Omslag: "Efter Gösta Knutssons berättelser om Pelle Svanslös"

Kolofon: "Bild efter Jan Gissbergs illustrationer av Pelle Svanslös"

Det är jul igen i katternas Uppsala, och alla skyndar sig att baka, pynta och köpa julklappar. Pelle har ett nytt, fint strömmingskort som han sparat alla sina julklappspengar på. Men just när han ska julhandla på KEA, Katternas Eget Varuhus, försvinner det! Vart kan det ha tagit vägen, kanske är det stulet? Som tur är blir Pelle och Maja inbjudna att tävla i den kluriga TV-frågesporten Kattjakten, där vinstsumman precis räcker till julklappar. Men deras motståndare Bill och Bull har något misstänkt för sig. Är det fusk på gång i TV-studion?En klassisk julberättelse av Gösta Knutsson, återberättad för dagens barn av Åsa och Michael Rönn och illustrerad av Lovisa Lesse. Utgiven i samarbete med Sagogränd.