Image from Google Jackets

Z i betyg / av Zack Zombie ; översättning: Peter M. Eronson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: En Minecraft-zombies dagbok ; bok 5Publisher: Helsingborg : Hegas, [2020]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2020Copyright date: ©2021Description: 91 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180083805
Uniform titles:
  • School daze Svenska
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcg
Summary: Sommarlovet närmar sig och Zombie längtar efter lata dagar. Men han är nästan säker på att hans föräldrar kommer skicka iväg honom på Zombies värsta mardröm: läger. Ni vet, eftersom föräldrars största uppgift är att förpesta tillvaron för sina barn. Men kanske kommer de ändra sig om han skriver en uppsats om hur mycket han älskar läger? En bra plan. Men för en zombie med otur är det dömt att misslyckas. Inget är för skruvat i Minecraftvärlden. Zombie försöker sitt bästa med att undvika lägerskola på sommarlovet, men på något sätt misslyckas han med alla försök. Till och med när han försöker att misslyckas, så misslyckas han. Det här är en knasig och rolig berättelse i dagboksform om en vardag många barn kan känna igen – både från spelet och från livet! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Lättläst Mellan och Ung Mellan (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-07-01 4550049072328
Barnbok Hoks bibliotek Skön Lättläst Mellan och Ung Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 45500020799C4
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2020

Hegas-nivå: 3

Härtill kompletterande material på internet

Omslag: "En inofficiell Minecraft-bok"

Sommarlovet närmar sig och Zombie längtar efter lata dagar. Men han är nästan säker på att hans föräldrar kommer skicka iväg honom på Zombies värsta mardröm: läger. Ni vet, eftersom föräldrars största uppgift är att förpesta tillvaron för sina barn. Men kanske kommer de ändra sig om han skriver en uppsats om hur mycket han älskar läger? En bra plan. Men för en zombie med otur är det dömt att misslyckas. Inget är för skruvat i Minecraftvärlden. Zombie försöker sitt bästa med att undvika lägerskola på sommarlovet, men på något sätt misslyckas han med alla försök. Till och med när han försöker att misslyckas, så misslyckas han. Det här är en knasig och rolig berättelse i dagboksform om en vardag många barn kan känna igen – både från spelet och från livet! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år