Image from Google Jackets

Asfalt! / Salla Savolainen ; översättning: Emil Johansson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Finnish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, [2021]Manufacturer: 2021Description: 45 sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129732320
Uniform titles:
  • Asfalttia! Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 665.4 23/swe
Other classification:
  • Hcf(yb)
  • Ppca(yb),u
Summary: Vägar, gator och parkeringsplatser, det finns massor av asfalt i vårt land. Men hur går det till att lägga asfalt? I den här boken får du reda på det. Häng med! Sätt en hjälm på huvudet och handskar på händerna, nu går vi till vägbyggnadsplatsen. En stor skärare krossar den gamla trottoaren, och asfaltsläggarna är redan i full gång att förbereda den smältande smeten som skall bli en ny trottoar. När Andersson kommer till jobbet så ropar arbetsledaren från rastplatsen att han måste komma och hjälpa till med grävskopan. En rolig och spännande berättelse med fakta och humor. Det finns massor att upptäcka i bilderna och mycket att lära sig om vardagen som asfaltläggare. Salla Savolainen har tidigare illustrerat de populära fordonsböckerna Tores traktorskola och Vägarbete och fordonstrubbel.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Bilderbok fakta Bilderbok (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-12-22 455000768828A
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Bilderbok fakta Bilderbok (Browse shelf(Opens below)) Available 45500076673E5
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Vägar, gator och parkeringsplatser, det finns massor av asfalt i vårt land. Men hur går det till att lägga asfalt? I den här boken får du reda på det. Häng med! Sätt en hjälm på huvudet och handskar på händerna, nu går vi till vägbyggnadsplatsen. En stor skärare krossar den gamla trottoaren, och asfaltsläggarna är redan i full gång att förbereda den smältande smeten som skall bli en ny trottoar. När Andersson kommer till jobbet så ropar arbetsledaren från rastplatsen att han måste komma och hjälpa till med grävskopan. En rolig och spännande berättelse med fakta och humor. Det finns massor att upptäcka i bilderna och mycket att lära sig om vardagen som asfaltläggare. Salla Savolainen har tidigare illustrerat de populära fordonsböckerna Tores traktorskola och Vägarbete och fordonstrubbel.