Image from Google Jackets

En natt som denna / Julia Quinn ; översättning: Olga Brinkborg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Smythe-Smith-kvartettenPublisher: Stockholm : Lovereads, [2021]Manufacturer: 2021Description: 363 sidor 19 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 97891088803245
Uniform titles:
  • A night like this Svenska
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Andra delen i Julia Quinns nya serie Smythe-Smith-kvartetten. Barnflickan Anne Wynter är inte den hon utger sig för att vara. Att ta hand om unga adelsdamer är förvisso rena barnleken för henne, men när hon istället behöver vårda den stilige greven av Winstead sätts hennes tålamod på prov. Efter år av oönskade närmanden från andra män är han den förste som frestar henne, men en barnflicka ska väl inte flirta med en adelsman … eller?Daniel Smythe-Smith må leva under dödshot, men det hindrar inte den unge greven från att falla i djup förälskelse. Den mystiska kvinnan Anne från familjens årliga musikaliska soaré ska bli hans, även om det innebär att han måste rädda henne ur händerna på sin edsvurne fiende.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45500401472E7
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

NB: Vid katalogiseringstillfället har NB endast tillgång till en senare tryckning, 2022

Andra delen i Julia Quinns nya serie Smythe-Smith-kvartetten. Barnflickan Anne Wynter är inte den hon utger sig för att vara. Att ta hand om unga adelsdamer är förvisso rena barnleken för henne, men när hon istället behöver vårda den stilige greven av Winstead sätts hennes tålamod på prov. Efter år av oönskade närmanden från andra män är han den förste som frestar henne, men en barnflicka ska väl inte flirta med en adelsman … eller?Daniel Smythe-Smith må leva under dödshot, men det hindrar inte den unge greven från att falla i djup förälskelse. Den mystiska kvinnan Anne från familjens årliga musikaliska soaré ska bli hans, även om det innebär att han måste rädda henne ur händerna på sin edsvurne fiende.