Image from Google Jackets

Bojan och tunnelbanan / Johan Anderblad, Filippa Widlund.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2021Description: 28 onumrerade sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179758714
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf(yb)
  • Ppcb(yb),u
  • Prb(yb),u
Summary: Bojan leker i sängen innan läggdags. Av täcket bygger han långa tunnlar där tunnelbanetåget kan köra. Men plötsligt tar tunneln slut! Akta tapeten, säger mamma. Det är ingen fara, för det är en bergvägg, säger Bojan. Men hur ska han göra nu? Som tur är har Bojans mamma Bibbi jobbat som tunnelbaneförare och vet allt om hur det går till att både köra tunnelbanetåg och bygga tunnelbanetunnlar.I ”Bojan och tunnelbanan” blandar Bolibompas Johan Anderblad, precis som i de andra Bojan-böckerna, fakta och saga. Och tillsammans med Filippa Widlunds fina, detaljrika och helt korrekta bilder skapas bilderboksmagi för alla små fordonsfantaster!
List(s) this item appears in: HYLLA Topplista barn
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Bilderbok (Browse shelf(Opens below)) Available 455000956863F
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Bilderbok (Browse shelf(Opens below)) Available 4550541475354
Barnbok Hoks bibliotek Skön Bilderbok (Browse shelf(Opens below)) Available 4550002077708
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Bojan leker i sängen innan läggdags. Av täcket bygger han långa tunnlar där tunnelbanetåget kan köra. Men plötsligt tar tunneln slut! Akta tapeten, säger mamma. Det är ingen fara, för det är en bergvägg, säger Bojan. Men hur ska han göra nu? Som tur är har Bojans mamma Bibbi jobbat som tunnelbaneförare och vet allt om hur det går till att både köra tunnelbanetåg och bygga tunnelbanetunnlar.I ”Bojan och tunnelbanan” blandar Bolibompas Johan Anderblad, precis som i de andra Bojan-böckerna, fakta och saga. Och tillsammans med Filippa Widlunds fina, detaljrika och helt korrekta bilder skapas bilderboksmagi för alla små fordonsfantaster!