Image from Google Jackets

Kaninfaktorn / Antti Tuomainen ; översättning: Jens Ahlberg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English, Finnish Publisher: [Stockholm] : Romanus & Selling, [2021]Manufacturer: 2021Description: 335 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789189051775
Uniform titles:
  • Jäniskerroin Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 894.54134 23/swe
Other classification:
  • Hceub.01
Summary: Henri Koskinen älskar det förutsägbara. När han oväntat blir arbetslös och samtidigt får beskedet att hans bror Juhani är död och han ärvt broderns kaotiska äventyrspark Skoj-ohoj, skakar hans ordnade och ensamma tillvaro som försäkringstjänsteman rejält. Horder av skrikande barn, en brokig skara anställda och våldsamma indrivare av broderns spelskulder blir en regelrätt mardröm, men i parken finns också den förtjusande driftansvariga Laura. Snart inser Henri att både parkens överlevnad och hans eget liv hänger på en skör tråd. Men också att han kan ha ett liv fyllt av äventyr och kärlek framför sig, om han bara vågar. "Kaninfaktorn" är en hisnande thriller och en underfundig varm komedi.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550042992395
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Översättning från den engelska utgåvan från 2021 med titeln: The rabbit factor

Henri Koskinen älskar det förutsägbara. När han oväntat blir arbetslös och samtidigt får beskedet att hans bror Juhani är död och han ärvt broderns kaotiska äventyrspark Skoj-ohoj, skakar hans ordnade och ensamma tillvaro som försäkringstjänsteman rejält. Horder av skrikande barn, en brokig skara anställda och våldsamma indrivare av broderns spelskulder blir en regelrätt mardröm, men i parken finns också den förtjusande driftansvariga Laura. Snart inser Henri att både parkens överlevnad och hans eget liv hänger på en skör tråd. Men också att han kan ha ett liv fyllt av äventyr och kärlek framför sig, om han bara vågar. "Kaninfaktorn" är en hisnande thriller och en underfundig varm komedi.