Image from Google Jackets

Sprickan mellan världarna / Andreas Kundler, Lisa Linder.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Verdisia ; 3Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2020Description: 313 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129720297
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Anton har varit försvunnen i flera veckor, men kan inte berätta för någon var han varit. Han säger bara att han måste ha legat avsvimmad i Lill-Jansskogen, det enda han minns är att han vaknade där. Om han berättade sanningen, att han tagit sig till dödsriket Verdisia och störtat den grymme härskaren Patak, skulle alla tro att han var galen. Plötsligt börjar övergångare från Verdisia dyka upp i Stockholm igen. Anton får höra att Patak planerar ett slutgiltigt maktövertagande, både på jorden och i dödsriket. Mellan honom och segern står bara Anton och hans kompis Boel, som också är indragen i kampen. Och kanske Jacob, Antons styvbror. Men går han att lita på? Sprickan mellan världarna är den tredje och sista delen i den kritikerrosade trilogin om landet Verdisia, och det är en riktig bladvändare. Spänningen håller i sig ända till sista sidan och inga svar är självklara. Urban fantasy när den är som allra, allra bäst!
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 2182701772616
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

Serie/fortsättningsarbete: 1. Övergångarna -- 2. De svarta liljorna -- 3. Sprickan mellan världarna

Anton har varit försvunnen i flera veckor, men kan inte berätta för någon var han varit. Han säger bara att han måste ha legat avsvimmad i Lill-Jansskogen, det enda han minns är att han vaknade där. Om han berättade sanningen, att han tagit sig till dödsriket Verdisia och störtat den grymme härskaren Patak, skulle alla tro att han var galen. Plötsligt börjar övergångare från Verdisia dyka upp i Stockholm igen. Anton får höra att Patak planerar ett slutgiltigt maktövertagande, både på jorden och i dödsriket. Mellan honom och segern står bara Anton och hans kompis Boel, som också är indragen i kampen. Och kanske Jacob, Antons styvbror. Men går han att lita på? Sprickan mellan världarna är den tredje och sista delen i den kritikerrosade trilogin om landet Verdisia, och det är en riktig bladvändare. Spänningen håller i sig ända till sista sidan och inga svar är självklara. Urban fantasy när den är som allra, allra bäst!

Li