Image from Google Jackets

Lockelsen / Moa Eriksson Sandberg.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Ellens val ; 3Publisher: Stockholm : Lovereads, [2021]Manufacturer: EU : Scandbook, 2021Description: 343 sidor 19 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789188803030
Uniform titles:
  • Lockelsen
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hc.01
Summary: Tredje delen i en beroendeframkallande romanserie om kärlek och systerskap i en tid av förändring. En stad, många drömmar. Året är 1916. Ellen är hejdlöst kär i Carl och vill inget annat än att vara med honom. Men hennes förflutna jagar henne – vågar hon verkligen lita på kärleken? Att vara gift är inte alls som Gabriella föreställt sig. Maken Oskar är alltmer hemlighetsfull och Gabriella känner sig ensam i äktenskapet. När saker ställs på sin spets tvingas hon fatta ett svårt beslut. Vännen Alva är olyckligt kär. Hon brinner för rätten till kvinnlig rösträtt och gör allt för att förtränga sin förbjudna längtan. I en värld där nytt och gammalt möts börjar kvinnor upptäcka nya vägar. Men ingen väg är utan svårigheter.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 455000533285D
Bok Hoks bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 455000214176F
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Tredje delen i en beroendeframkallande romanserie om kärlek och systerskap i en tid av förändring. En stad, många drömmar. Året är 1916. Ellen är hejdlöst kär i Carl och vill inget annat än att vara med honom. Men hennes förflutna jagar henne – vågar hon verkligen lita på kärleken? Att vara gift är inte alls som Gabriella föreställt sig. Maken Oskar är alltmer hemlighetsfull och Gabriella känner sig ensam i äktenskapet. När saker ställs på sin spets tvingas hon fatta ett svårt beslut. Vännen Alva är olyckligt kär. Hon brinner för rätten till kvinnlig rösträtt och gör allt för att förtränga sin förbjudna längtan. I en värld där nytt och gammalt möts börjar kvinnor upptäcka nya vägar. Men ingen väg är utan svårigheter.