Image from Google Jackets

Friheten / Moa Eriksson Sandberg.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Ellens val ; 4Publisher: Stockholm : Lovereads, [2021]Manufacturer: EU : Scandbook, 2021Description: 391 sidor 19 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789188803054
Uniform titles:
  • Friheten
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hc.01
Summary: Fjärde delen i delen i en beroendeframkallande romanserie om kärlek och systerskap i en tid av förändring. En stad, många drömmar. Året är 1916. Ellen har äntligen hittat sin syster – men blir deras återförening som Ellen föreställt sig? Samtidigt blir hennes relation med Carl mer intensiv. När vännen Ingeborg träffar herrgårdssonen Anton blir de blixtförälskade. Men Ingeborg vill inte ha det liv Anton kan erbjuda – hon vill studera till läkare och måste därför fatta ett tufft beslut. Samtidigt sätts Gabriellas och Oskars äktenskap på prov när de båda utsätts för farliga frestelser. I en värld där nytt och gammalt möts börjar kvinnor upptäcka nya vägar. Men ingen väg är utan svårigheter.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 455000533292E
Bok Hoks bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45500021414FA
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Fjärde delen i delen i en beroendeframkallande romanserie om kärlek och systerskap i en tid av förändring. En stad, många drömmar. Året är 1916. Ellen har äntligen hittat sin syster – men blir deras återförening som Ellen föreställt sig? Samtidigt blir hennes relation med Carl mer intensiv. När vännen Ingeborg träffar herrgårdssonen Anton blir de blixtförälskade. Men Ingeborg vill inte ha det liv Anton kan erbjuda – hon vill studera till läkare och måste därför fatta ett tufft beslut. Samtidigt sätts Gabriellas och Oskars äktenskap på prov när de båda utsätts för farliga frestelser. I en värld där nytt och gammalt möts börjar kvinnor upptäcka nya vägar. Men ingen väg är utan svårigheter.