Image from Google Jackets

Sju sorters kakor : Sveriges bästa recept på klassiska bakverk och nya favoriter / recept: ICA provkök, Mia Öhrn och Maria Selin.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Norstedts, [2021]Manufacturer: 2021Edition: 101:a utgåvanDescription: 222 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789113113135
Other title:
  • 7 sorters kakor
  • Sju sorters kakor : Sveriges bästa recept på klassiska bakverk och nya favoriter : vetebröd, skorpor, wienerbröd, mjuka kakor, långpannekakor, rulltårtor, småkakor, bakelser, tårtor, baka utan ugn [Cover title]
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 641.865 23/swe
Other classification:
  • Qcae
Summary: Sju sorters kakor behöver kanske ingen närmare presentation, men en älskad klassiker som sålt i flera miljoner exemplar gör den till Sveriges mest sålda bok och vida känd. Boken kom ut första gågen 1945 och med noggrannhet, varsam hand och stor kompetens har boken redigerats flera gånger och lotsat Sju sorters kakor in i vår tid. Nu uppdateras boken med ett nytt register, nya recept och bilder, en praktiskt omvandlingstabell och ny formgivning. Sju sorters kakor behåller det bästa och uppdaterar med det nya samtidigt som vi känner igen oss i klassiska kakor, vackra tårtor och långpannefavoriterna. Ett unikt stycke bakverkshistoria som aldrig har tappat greppet om sina följare, aktualiseras ännu en gång på nytt.
List(s) this item appears in: Glada november
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Fackböcker 641.8 (Browse shelf(Opens below)) Available 4550012270354
Total holds: 0

Sju sorters kakor behöver kanske ingen närmare presentation, men en älskad klassiker som sålt i flera miljoner exemplar gör den till Sveriges mest sålda bok och vida känd. Boken kom ut första gågen 1945 och med noggrannhet, varsam hand och stor kompetens har boken redigerats flera gånger och lotsat Sju sorters kakor in i vår tid. Nu uppdateras boken med ett nytt register, nya recept och bilder, en praktiskt omvandlingstabell och ny formgivning. Sju sorters kakor behåller det bästa och uppdaterar med det nya samtidigt som vi känner igen oss i klassiska kakor, vackra tårtor och långpannefavoriterna. Ett unikt stycke bakverkshistoria som aldrig har tappat greppet om sina följare, aktualiseras ännu en gång på nytt.