Image from Google Jackets

Ett fall mot döden / Randi Fuglehaug ; översättning: Sofia Nordin.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Norwegian Publisher: [Enskede] : Bazar förlag, 2021Description: 402 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789170286155
Uniform titles:
  • Fallesjuke Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.8238 23/swe
Other classification:
  • Hcedb.01
Summary: Ett fall mot döden är en spännande och underhållande deckare som utspelar sig bland fjäll och fjordar på det norska Vestlandet.Under en uppvisning störtar en fallskärmshoppare till marken inför hundratals chockade åskådare. Undersökningar visar att någon har saboterat småbarnsmamman Veslemøy Lilands fallskärm, och den tragiska olyckan förvandlas till mord. Vem vill ta hennes liv – och varför?Journalisten Agnes Tveit har just återvänt från Oslo och börjat arbeta på lokaltidningen i sin hemstad. När hon börjar forska i fallet upptäcker hon snart att den idylliska staden Voss döljer mörka hemligheter.Ett fall mot döden är en kriminalroman om nära vänskap och djupa svek, om att bryta upp och att återvända.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45500084045E1
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550008410276
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Ett fall mot döden är en spännande och underhållande deckare som utspelar sig bland fjäll och fjordar på det norska Vestlandet.Under en uppvisning störtar en fallskärmshoppare till marken inför hundratals chockade åskådare. Undersökningar visar att någon har saboterat småbarnsmamman Veslemøy Lilands fallskärm, och den tragiska olyckan förvandlas till mord. Vem vill ta hennes liv – och varför?Journalisten Agnes Tveit har just återvänt från Oslo och börjat arbeta på lokaltidningen i sin hemstad. När hon börjar forska i fallet upptäcker hon snart att den idylliska staden Voss döljer mörka hemligheter.Ett fall mot döden är en kriminalroman om nära vänskap och djupa svek, om att bryta upp och att återvända.