Image from Google Jackets

En sommar i York / Lucy Diamond ; översättare: Birgitta Karlström.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Printz Publishing, [2021]Manufacturer: 2021Description: 337 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789177714507
Uniform titles:
  • Something to tell you Svenska
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcee.01
Summary: När Frankie snubblar över ett oöppnat brev från sin bortgångna mamma blir hon först glad tills hon läser det och upptäcker sanningen om sin pappa. Hennes huvud fylls av frågor, och hon bestämmer sig för att resa till vackra York, i norra England, för att få svar. I York bor familjen Mortimer. Till ytan en väldigt trevlig och omtyckt skara människor, men som bär på många hemligheter. Robyn Mortimer och hennes man John har varit gifta i många år, men Robyn börjar mer och mer tro att han döljer något för henne. Och så har vi Bunny, som blev tokförälskad i David Mortimer när hon först kom till York. Men Bunnys förflutna håller på att jaga ikapp henne. Kommer David fortfarande älska henne när han får reda på vad hon gjort? Lucy Diamond, drottningen av strandläsning, är tillbaka med en oemotståndlig bladvändare, fullproppad av hemligheter, kärlek och hopp. Följ med till York det blir en sommar du sent kommer att glömma!
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Roman Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45500171001F8
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550012821173
Bok Hagshult bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550000495767
Bok Hoks bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45500021413A2
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

När Frankie snubblar över ett oöppnat brev från sin bortgångna mamma blir hon först glad tills hon läser det och upptäcker sanningen om sin pappa. Hennes huvud fylls av frågor, och hon bestämmer sig för att resa till vackra York, i norra England, för att få svar. I York bor familjen Mortimer. Till ytan en väldigt trevlig och omtyckt skara människor, men som bär på många hemligheter. Robyn Mortimer och hennes man John har varit gifta i många år, men Robyn börjar mer och mer tro att han döljer något för henne. Och så har vi Bunny, som blev tokförälskad i David Mortimer när hon först kom till York. Men Bunnys förflutna håller på att jaga ikapp henne. Kommer David fortfarande älska henne när han får reda på vad hon gjort? Lucy Diamond, drottningen av strandläsning, är tillbaka med en oemotståndlig bladvändare, fullproppad av hemligheter, kärlek och hopp. Följ med till York det blir en sommar du sent kommer att glömma!