Image from Google Jackets

Jul på menyn / Debbie Johnson ; översättning: Eva Axelsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Café Havsbris ; 2Publisher: [Stockholm] : Printz Publishing, [2019]Copyright date: ©2019Description: 305 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789177712268
Uniform titles:
  • Coming home to the Comfort Food Café Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823.92 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01
Summary: När Zoes bästa vän Kate dör i bröstcancer vänds hela hennes värld upp och ner. Från att ha varit Kates snurriga granne som knappt kan hålla en blomma vid liv, har hon nu plötsligt ansvar för väninnans sextonåriga dotter Martha. Tillsammans flyttar de till byn Budbury, vid Devons vackra kust. Kanske kan havsbrisen och lugnet hjälpa dem läka efter den stora tragedin? Och som tur finns Café Havsbris det lilla fiket på klipporna där brustna hjärtan och vilsna själar kan samsas om bakverken och utsikten. Och flytten ser ut att göra Zoe och Martha gott. Fram till dagen då Marthas mystiska pappa dyker upp i Budbury och ställer allt på ända igen. Jul på menyn av Debbie Johnson är en hjärtevärmande och rolig feelgoodroman med härlig julkänsla. Det är en fristående del i serien om Café Havsbris och alla de lustiga karaktärer som vistas där.?
List(s) this item appears in: Jul
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45500176338BE
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2019

När Zoes bästa vän Kate dör i bröstcancer vänds hela hennes värld upp och ner. Från att ha varit Kates snurriga granne som knappt kan hålla en blomma vid liv, har hon nu plötsligt ansvar för väninnans sextonåriga dotter Martha. Tillsammans flyttar de till byn Budbury, vid Devons vackra kust. Kanske kan havsbrisen och lugnet hjälpa dem läka efter den stora tragedin? Och som tur finns Café Havsbris det lilla fiket på klipporna där brustna hjärtan och vilsna själar kan samsas om bakverken och utsikten. Och flytten ser ut att göra Zoe och Martha gott. Fram till dagen då Marthas mystiska pappa dyker upp i Budbury och ställer allt på ända igen. Jul på menyn av Debbie Johnson är en hjärtevärmande och rolig feelgoodroman med härlig julkänsla. Det är en fristående del i serien om Café Havsbris och alla de lustiga karaktärer som vistas där.?