Image from Google Jackets

Växter älskar bajs! : odla med barn / Kristina Henkel, Linda Blåfors Carlsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Linköping] : Olika förlag, 2021Edition: Första utgåvan, första upplaganDescription: 95 sidor illustrationerContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789188613677
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 635 23/swe
Other classification:
  • Qe,u
Summary: Varför är maskar är bra? Hur vattnar vi så att växterna blir glada? Magiskt guldvatten och andra trix! Odling för små och stora är en bok för alla er som vill börja odla. Att skörda sina egna tomater är mums och att se hur persilja, potatis, jordgubbe och sallad växer är att lära om och för livet. Boken är fylld med roliga och enkla tips och trix.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Fackböcker Facklitteratur ung, mellan & barn 635j (Browse shelf(Opens below)) Available 45500331684CC
Barnbok Skillingaryds bibliotek Fackböcker Facklitteratur ung, mellan & barn 635j (Browse shelf(Opens below)) Available 455001743944C
Total holds: 0

Varför är maskar är bra? Hur vattnar vi så att växterna blir glada? Magiskt guldvatten och andra trix! Odling för små och stora är en bok för alla er som vill börja odla. Att skörda sina egna tomater är mums och att se hur persilja, potatis, jordgubbe och sallad växer är att lära om och för livet. Boken är fylld med roliga och enkla tips och trix.