Image from Google Jackets

Försvunnen i New York / Camilla Lagerqvist.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: AmerikaäventyretPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2020Manufacturer: 2020Description: 142 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179755928
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Ingrid har anlänt till New York och i hamnen blir hon hämtad av en kvinna som hon aldrig har träffat tidigare. Kvinnan pratar bara engelska och hon tar Ingrid till ett tvätteri i kärnan av den brusande storstaden. Här får hon ett förkläde och sedan stängs dörren bakom henne. Den första tiden i New York kommer inte att bli som hon hade tänkt sig.Samtidigt har Ingrids vän Hugo flyttat in hos sin moster Milda, som visar sig bo flottare än de hade kunnat föreställa sig. Men var kommer egentligen alla hennes pengar ifrån? Och vad är det för fel på betjänten, som smyger längs väggarna och blänger misstänksamt? Och hur ska Hugo och Ingrid lyckas hitta varandra igen i den stora, stora staden?
List(s) this item appears in: 11-13 år
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 4550012344301
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 45500036556CD
Barnbok Hoks bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 45500426381D5
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

Kolofon: "Utgavs ursprungligen som en Storytel original 2019"

Ingrid har anlänt till New York och i hamnen blir hon hämtad av en kvinna som hon aldrig har träffat tidigare. Kvinnan pratar bara engelska och hon tar Ingrid till ett tvätteri i kärnan av den brusande storstaden. Här får hon ett förkläde och sedan stängs dörren bakom henne. Den första tiden i New York kommer inte att bli som hon hade tänkt sig.Samtidigt har Ingrids vän Hugo flyttat in hos sin moster Milda, som visar sig bo flottare än de hade kunnat föreställa sig. Men var kommer egentligen alla hennes pengar ifrån? Och vad är det för fel på betjänten, som smyger längs väggarna och blänger misstänksamt? Och hur ska Hugo och Ingrid lyckas hitta varandra igen i den stora, stora staden?