Image from Google Jackets

Där den sista lampan lyser / Mari Jungstedt.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2021]Manufacturer: 2021Description: 318 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789100173500
Other title:
  • Där den sista lampan lyser : kriminalroman : del 16 i Knutas-serien [Cover title]
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Två Stockholmspojkar som tillbringar höstlovet på ett grådisigt och stillsamt Gotland försvinner spårlöst under en cykeltur till raukområdet Holmhällar. Kommissarie Knutas drar igång en jakt efter pojkarna i en intensiv kamp mot klockan. När så kroppen efter en antikvarie på Fornsalen spolas upp på en strand norr om Visby finner polisen skäl att leta samband.Anders Knutas och hans kollega och partner Karin Jacobsson får ett svårgripbart fall att lösa, samtidigt som de står inför stora utmaningar i privatlivet.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45500070441CB
Bok Vaggeryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 4550014531677
Bok Skillingaryds bibliotek Skön Spänning Roman (Browse shelf(Opens below)) Available 45500084101E3
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Två Stockholmspojkar som tillbringar höstlovet på ett grådisigt och stillsamt Gotland försvinner spårlöst under en cykeltur till raukområdet Holmhällar. Kommissarie Knutas drar igång en jakt efter pojkarna i en intensiv kamp mot klockan. När så kroppen efter en antikvarie på Fornsalen spolas upp på en strand norr om Visby finner polisen skäl att leta samband.Anders Knutas och hans kollega och partner Karin Jacobsson får ett svårgripbart fall att lösa, samtidigt som de står inför stora utmaningar i privatlivet.