Image from Google Jackets

En prick i registret / av Pär Sahlin.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Sävaträsk ; del 2Publisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2021Description: 78 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180080613
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: Med andan i halsen slänger sig Joar och Minna in sig i EPAn. ”Men kör!” ropar Minna panikslaget. Plötsligt smäller det till när en annan bil rammar dem i hög hastighet. Det som skulle blivit ett mysigt, hemligt nattbad i Sörmans nya badtunna får en helt annan vändning. Vem körde in i Joars bil? Och vad händer när Sörman hotar med att anmäla Joar till polisen efter det nattliga besöket? I andra delen av Sävaträsk blandas hångel, oljiga motorer och en orättvis vuxenvärld i en härlig och rapp berättelse. Pär Sahlin lyckas i Sävaträsk med att få läsaren att både skratta, rodna och känna igen sig. Perfekt för ungdomar som vill ha korta kapitel med mycket innehåll. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Lättläst Mellan och Ung Ung (Browse shelf(Opens below)) Available 45500054547FC
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Lättläst Mellan och Ung Ung (Browse shelf(Opens below)) Available 4550437999487
Barnbok Hoks bibliotek Skön Ung (Browse shelf(Opens below)) Available 4550042638518
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Hegas-nivå: 3

Härtill kompletterande material på internet

Med andan i halsen slänger sig Joar och Minna in sig i EPAn. ”Men kör!” ropar Minna panikslaget. Plötsligt smäller det till när en annan bil rammar dem i hög hastighet. Det som skulle blivit ett mysigt, hemligt nattbad i Sörmans nya badtunna får en helt annan vändning. Vem körde in i Joars bil? Och vad händer när Sörman hotar med att anmäla Joar till polisen efter det nattliga besöket? I andra delen av Sävaträsk blandas hångel, oljiga motorer och en orättvis vuxenvärld i en härlig och rapp berättelse. Pär Sahlin lyckas i Sävaträsk med att få läsaren att både skratta, rodna och känna igen sig. Perfekt för ungdomar som vill ha korta kapitel med mycket innehåll. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 13 år