Image from Google Jackets

Måne / Aaron Ehasz & Melanie McGanney Ehasz ; översättning: Lena Jonsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2021Description: 284 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179754518
Uniform titles:
  • Moon Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 813.6 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Dragon Prince – en episk Netflix-serie – blir nu också bok!Aaron Ehasz var huvudförfattare till megasuccén Avatar: The Last Airbender. Med Dragon Prince skapar han en egen värld med rötterna i klassisk fantasy. En värld som älskas lika mycket av sexåringar som vuxna fans!För länge sedan var ön Xadia ett rike med magi och underverk. Alla som levde här hade magiska egenskaper. Alla utom människorna.När de började jaga andra varelser, som enhörningarna, förvisades de till den västra delen av ön. En dag begår de ett oförlåtligt brott och nu är det krig. Hämnd ska utkrävas, en prins måste dö.Men en av alverna som skickas ut på uppdraget upptäcker något som kommer att förändra allt. Tre udda personer får ge sig ut på en lång vandring. Klarar de att övervinna det urgamla hatet mellan de båda rikena och stoppa kriget innan det är försent?
List(s) this item appears in: 11-13 år
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 4550005462895
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 45500036571A7
Barnbok Hoks bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 455001759544E
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Dragon Prince – en episk Netflix-serie – blir nu också bok!Aaron Ehasz var huvudförfattare till megasuccén Avatar: The Last Airbender. Med Dragon Prince skapar han en egen värld med rötterna i klassisk fantasy. En värld som älskas lika mycket av sexåringar som vuxna fans!För länge sedan var ön Xadia ett rike med magi och underverk. Alla som levde här hade magiska egenskaper. Alla utom människorna.När de började jaga andra varelser, som enhörningarna, förvisades de till den västra delen av ön. En dag begår de ett oförlåtligt brott och nu är det krig. Hämnd ska utkrävas, en prins måste dö.Men en av alverna som skickas ut på uppdraget upptäcker något som kommer att förändra allt. Tre udda personer får ge sig ut på en lång vandring. Klarar de att övervinna det urgamla hatet mellan de båda rikena och stoppa kriget innan det är försent?