Den hemlighetsfulla världen / Camilla Brinck ; illustrationer: Shen Fei Studios.

By: Brinck, Camilla, 1974- [aut]Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Musse & Helium. Andra serien ; bok 1Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2021Description: 213 sidor illustrationer 22 cmContent type: text, still image Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789179756444Subject(s): Förmänskligade djur | Möss | Parallella världar | Leta | SyskonGenre/Form: Kapitelböcker | Barn- och ungdomslitteraturDDC classification: 839.738 Other classification: Hcf Summary: Böckerna om Musse och Helium har trollbundit barn och vuxna över hela landet. Äntligen har mössen funnit Guldosten och räddat Djurriket undan de elaka Duvjägarna. Men var är Musse och Heliums föräldrar? Doftspåret har upphört och föräldrarna är fortfarande spårlöst försvunna, och det verkar som om spåren leder till Människovärlden! Våra vänner måste än en gång ge sig ut på en farlig resa. Nu börjar ett nytt magiskt uppdrag för Musse och Helium!En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år. Camilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. De första äventyren om Musse och Helium producerades ursprungligen som ljudsaga och nominerades till bästa ljudbok för barn 2017.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek

 

Skön Barn (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-06-16 4550004481487
Barnbok Vaggeryds bibliotek

 

Skön Barn (Browse shelf(Opens below)) In transit from Vaggeryds bibliotek to Skillingaryds bibliotek since 2022-05-20 45500167782E1
Barnbok Hoks bibliotek

 

 

 

Skön Barn (Browse shelf(Opens below)) Available 455000937830D
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Böckerna om Musse och Helium har trollbundit barn och vuxna över hela landet. Äntligen har mössen funnit Guldosten och räddat Djurriket undan de elaka Duvjägarna. Men var är Musse och Heliums föräldrar? Doftspåret har upphört och föräldrarna är fortfarande spårlöst försvunna, och det verkar som om spåren leder till Människovärlden! Våra vänner måste än en gång ge sig ut på en farlig resa. Nu börjar ett nytt magiskt uppdrag för Musse och Helium!En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år. Camilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. De första äventyren om Musse och Helium producerades ursprungligen som ljudsaga och nominerades till bästa ljudbok för barn 2017.