Image from Google Jackets

Tuff nog?! / av Anders Blentare ; illustrationer av Katarina Vintrafors.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Sanja ; 1Publisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2021Description: 73 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180080293
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcg
Summary: I serien Sanja ryms både svettiga, snabba fotbollsmatcher, tjafs på skolgården och rivalitet. Det är sena träningar, bitska kommentarer i omklädningsrummet och oförätter som följer med in i klassrummet. Sanja är en serie om att hitta sig själv och sin väg lika mycket som en serie om hattricks, hörnor och avgörande straffar. Sanja 1 – Tuff nog?! - Sanjas hela liv är fotboll. Hon drömmer om att bli bäst och längtar efter att få visa hur bra hon är som anfallare. Men den positionen har Emma. Stöddiga, populära Emma som gör livet surt för Sanja. Både i skolan och på planen. Men nu är det nog. Nu ska Sanja inte backa. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
List(s) this item appears in: 11-13 år
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Mellan (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-12-12 4550019459493
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Lättläst barn Mellan (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-12-15 45500036582C4
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Hegas-nivå: 3

Härtill kompletterande material på internet

I serien Sanja ryms både svettiga, snabba fotbollsmatcher, tjafs på skolgården och rivalitet. Det är sena träningar, bitska kommentarer i omklädningsrummet och oförätter som följer med in i klassrummet. Sanja är en serie om att hitta sig själv och sin väg lika mycket som en serie om hattricks, hörnor och avgörande straffar. Sanja 1 – Tuff nog?! - Sanjas hela liv är fotboll. Hon drömmer om att bli bäst och längtar efter att få visa hur bra hon är som anfallare. Men den positionen har Emma. Stöddiga, populära Emma som gör livet surt för Sanja. Både i skolan och på planen. Men nu är det nog. Nu ska Sanja inte backa. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år