Image from Google Jackets

Harry har en isballong / Hans Persson ; illustrationer av Oskar Jonsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bonnierförlagen Lära, [2020]Manufacturer: 2020Edition: Första upplaganDescription: 32 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178230563
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 621.58 23/swe
Other classification:
  • Hcf(yb)
Summary: Harryböckerna är inspirerande bilderböcker med naturvetenskapligt innehåll. Böckerna väcker en nyfikenhet som barn och vuxna kan samlas kring, hemma eller i förskolan. Berättelserna om Harry ger en mjuk och lekfull ingång till lärande och eget experimenterande i naturvetenskap. I Harry har en isballong tillverkar Harry och morfar en isballong som Harry gör spännande experiment med på förskolan.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Bilderbok (Browse shelf(Opens below)) Available 8006588359296
Total holds: 0

Harryböckerna är inspirerande bilderböcker med naturvetenskapligt innehåll. Böckerna väcker en nyfikenhet som barn och vuxna kan samlas kring, hemma eller i förskolan. Berättelserna om Harry ger en mjuk och lekfull ingång till lärande och eget experimenterande i naturvetenskap. I Harry har en isballong tillverkar Harry och morfar en isballong som Harry gör spännande experiment med på förskolan.

För årskurs 1