Image from Google Jackets

Jul i Valleby - Oväntade julklappar / Martin Widmark, Helena Willis.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: LasseMajas detektivbyråPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, [2020]Manufacturer: 2020Description: 58 sidor illustrationer 23 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179752712
Other title:
  • Oväntade julklappar [Portion of title]
  • Jul i Valleby - Oväntade julklappar : läs & lös : var med och lös mysteriet! [Cover title]
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcf
  • Rdd,u
Summary: Det omtyckta LÄS & LÖS-formatet är tillbaka - nu är det din tur att lösa mysteriet!Vilka är skummisarna som dyker upp i stan, sommarklädda mitt i vintern? Varför beter sig Rune Andersson så konstigt? Och vad finns det för hemligheter på vinden till Vallebys gamla hotell? Läs och lös julmysteriet tillsammans med barnens favorithjältar Lasse och Maja! Martin Widmark och Helena Willis har skrivit och ritat en stämningsfull och knasig berättelse med en ny klurig utmaning på varje uppslag. Lös koderna, hitta rätt i labyrinterna och räkna ut hur allting hänger ihop. När mysteriet är löst väntar ett härligt julfirande med alla favoritfigurer ur LasseMaja-böckerna.Holdings:
List(s) this item appears in: Jul
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Hoks bibliotek Skön Julböcker Barn (Browse shelf(Opens below)) Available 80065877060CA
Barnbok Hoks bibliotek Skön Julböcker Barn (Browse shelf(Opens below)) Available 8006551561156
Barnbok Hoks bibliotek Skön Julböcker (Browse shelf(Opens below)) Available 80065515613B0
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

Det omtyckta LÄS & LÖS-formatet är tillbaka - nu är det din tur att lösa mysteriet!Vilka är skummisarna som dyker upp i stan, sommarklädda mitt i vintern? Varför beter sig Rune Andersson så konstigt? Och vad finns det för hemligheter på vinden till Vallebys gamla hotell? Läs och lös julmysteriet tillsammans med barnens favorithjältar Lasse och Maja! Martin Widmark och Helena Willis har skrivit och ritat en stämningsfull och knasig berättelse med en ny klurig utmaning på varje uppslag. Lös koderna, hitta rätt i labyrinterna och räkna ut hur allting hänger ihop. När mysteriet är löst väntar ett härligt julfirande med alla favoritfigurer ur LasseMaja-böckerna.