Image from Google Jackets

Zombie-semester / av Zack Zombie ; översättning: Peter M. Eronson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: En Minecraft-zombies dagbok ; bok 3Publisher: Helsingborg : Hegas, [2020]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2020Description: 79 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178818815
Other title:
  • Zombiesemester
Uniform titles:
  • When nature calls Svenska
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcg
Summary: Det närmar sig semester för zombierna i Minecraft! Eller skrämester snarare. Vad passar då inte bättre än en familjetripp till Skräckvärlden där Knäppa Twister, Zombie-krossaren och de andra berg-och-dalbanorna åker så fort att lemmar och huvuden åker av (återfinns i tunnan märkt ”bort-tappat” såklart). Zombies kompisar Slimy, Skeletto och Smygo ska dessutom åka med sina familjer till samma ställe. Det här kommer bli den bästa skrämestern någonsin! Eller ...? Häng med på semester i Minecraft i den tredje delen av En Minecraft-zombies dagbok! Genom korta dagboks-inlägg kommer vi nära Zombie och hans vardag – inte helt olika en vanlig mellanstadie-människas vardag. Passar den som gillar Minecraft, men även den som gillar humor och dagboks-böcker överlag! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Lättläst Mellan och Ung Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 80065259796E0
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Lättläst Mellan och Ung Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 8006620540052
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2020

Hegas-nivå: 3

Lix: 20

Omslag: "En inofficiell Minecraft-bok"

Härtill kompletterande material på internet

Det närmar sig semester för zombierna i Minecraft! Eller skrämester snarare. Vad passar då inte bättre än en familjetripp till Skräckvärlden där Knäppa Twister, Zombie-krossaren och de andra berg-och-dalbanorna åker så fort att lemmar och huvuden åker av (återfinns i tunnan märkt ”bort-tappat” såklart). Zombies kompisar Slimy, Skeletto och Smygo ska dessutom åka med sina familjer till samma ställe. Det här kommer bli den bästa skrämestern någonsin! Eller ...? Häng med på semester i Minecraft i den tredje delen av En Minecraft-zombies dagbok! Genom korta dagboks-inlägg kommer vi nära Zombie och hans vardag – inte helt olika en vanlig mellanstadie-människas vardag. Passar den som gillar Minecraft, men även den som gillar humor och dagboks-böcker överlag! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år