Image from Google Jackets

Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisningar / Paul Svensson; fotografi: Charlie Drevstam.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bonnier fakta, [2020]Manufacturer: 2020Description: 511 sidor illustrationer 24 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789174248517
Other title:
  • Grönsaker A-Ö : tricket med grönsaker är att vara öppen för allt - rester, kanter och puts ger oanat mycket smak : men det är också att få till balansen mellan såväl olika sorter som alla deras skilda delar [Spine title]
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 641.5636 23/swe
Other classification:
  • Qcaad(x)
Summary: Äntligen kommer vår främsta gröna kock, Paul Svensson, med sin stora bok om grönsaker! Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där du får lära dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem.Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Här möter klassiska rätter det moderna gröna köket. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom vikten av att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar. Zero waste i köket är en självklarhet, så ingen blast i soptunnan mer!Boken är för alla som älskar grönsaker utan att man för den skull behöver vara vegetarian. Här lär du dig att få ut maximal smak ur varje grönsak och introduceras också för en del oväntade, spännande smakkombinationer.Tendensen i dag är mer grönt och mindre kött och då fyller en gedigen kokbok som den här ett viktigt behov, lika användbar till vardag som till fest.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Fackböcker 641 (Browse shelf(Opens below)) Available 80062870238CA
Total holds: 0

Äntligen kommer vår främsta gröna kock, Paul Svensson, med sin stora bok om grönsaker! Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där du får lära dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem.Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Här möter klassiska rätter det moderna gröna köket. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom vikten av att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar. Zero waste i köket är en självklarhet, så ingen blast i soptunnan mer!Boken är för alla som älskar grönsaker utan att man för den skull behöver vara vegetarian. Här lär du dig att få ut maximal smak ur varje grönsak och introduceras också för en del oväntade, spännande smakkombinationer.Tendensen i dag är mer grönt och mindre kött och då fyller en gedigen kokbok som den här ett viktigt behov, lika användbar till vardag som till fest.