Image from Google Jackets

Jätten i berget / av Charlotte Cederlund ; illustrationer av Anders Végh Blidlöv.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Bråfalls Hemlighet ; 2Publisher: Helsingborg : Hegas, [2020]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2020Description: 83 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178816118
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcg
Summary: En jätte? Det var det mormor sa. Astrid, Love och mormor behöver en jätte för att kunna hindra trollen från att väcka monstret i gruvan. Men var hittar man en sån? Och vem, eller kanske vad, är grannen Myra egentligen? Äventyren i Bråfall fortsätter i denna spännande andra del av fantasy-trilogin. Ska Astrid, Love och mormor lyckas stoppa trollen i tid – och vad väntar om de misslyckas? Jätten i berget är den andra delen i serien om syskonen som hälsar på mormor i Bråfall. En härligt spännande illustrerad trilogi fylld av väsen och skogs-magi inspirerad av svensk folktro för mellanåldern. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Lättläst Mellan och Ung Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 800624835216F
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Lättläst Mellan och Ung Mellan (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-03-22 80064918336E8
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

Lix: 16

Hegas-nivå: 3

En jätte? Det var det mormor sa. Astrid, Love och mormor behöver en jätte för att kunna hindra trollen från att väcka monstret i gruvan. Men var hittar man en sån? Och vem, eller kanske vad, är grannen Myra egentligen? Äventyren i Bråfall fortsätter i denna spännande andra del av fantasy-trilogin. Ska Astrid, Love och mormor lyckas stoppa trollen i tid – och vad väntar om de misslyckas? Jätten i berget är den andra delen i serien om syskonen som hälsar på mormor i Bråfall. En härligt spännande illustrerad trilogi fylld av väsen och skogs-magi inspirerad av svensk folktro för mellanåldern. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år