Image from Google Jackets

Vidunder på Arlanda / av Martin Olczak & Anna Sandler.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Olczak, Martin, Legenden om Jack ; 3 | Legenden om Jack ; 3Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2020Manufacturer: 2020Description: 105 sidor illustrationer 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129713572
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf
Summary: Om någon för ett par dagar sedan hade sagt till Jack att han skulle åka till Norrland i en gammal skrotbil, tillsammans med en trollunge, skulle han nog ha trott att det var ett skämt. Men nu sitter han där, i skrotbilen, med moster Betty, vätten Rurik och trollungen Nåni, på väg till grottan där det ökända trollet Bergadrottningen bor. Allt pekar nämligen på att det är hon som har kidnappat Jacks lillasyster Ebba. Fast det verkar som om någon, eller några, tänker ställa till med vilken katastrof som helst för att Jack och hans vänner inte ska komma fram. Vidunder på Arlanda är den tredje, spännande delen i serien Legenden om Jack. Tidigare delar i serien är: Gastar i Göteborg och Dödskallar i domkyrkan.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Vaggeryds bibliotek Skön Barn (Browse shelf(Opens below)) Available 80065232361F5
Barnbok Skillingaryds bibliotek Skön Barn (Browse shelf(Opens below)) Available 8006522510650
Barnbok Hoks bibliotek Skön Barn (Browse shelf(Opens below)) Available 80065281083AD
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

Serie/fortsättningsarbete: 1. Gastar i Göteborg -- 2. Dödskallar i domkyrkan -- 3. Vidunder på Arlanda -- 4. Troll i järngruvan

Om någon för ett par dagar sedan hade sagt till Jack att han skulle åka till Norrland i en gammal skrotbil, tillsammans med en trollunge, skulle han nog ha trott att det var ett skämt. Men nu sitter han där, i skrotbilen, med moster Betty, vätten Rurik och trollungen Nåni, på väg till grottan där det ökända trollet Bergadrottningen bor. Allt pekar nämligen på att det är hon som har kidnappat Jacks lillasyster Ebba. Fast det verkar som om någon, eller några, tänker ställa till med vilken katastrof som helst för att Jack och hans vänner inte ska komma fram. Vidunder på Arlanda är den tredje, spännande delen i serien Legenden om Jack. Tidigare delar i serien är: Gastar i Göteborg och Dödskallar i domkyrkan.