Normal view MARC view ISBD view

Skörda, lagra, laga : Farbror Grön : våra bästa recept och skördetips / Johannes Wätterbäck, Theres Lundén ; illustrationer: Tatiana Shirbidova.

By: Wätterbäck, Johannes, 1971- [aut].
Contributor(s): Lundén, Theres, 1979- [aut] | Shirbidova, Tatiana [ill].
Material type: TextTextPublisher: [Stockholm] : Bonnier Fakta, [2020]Manufacturer: 2020Description: 223 sidor illustrationer 22 cm.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178870844.Subject(s): Grönsaker | Vegetarisk mat | Lagring | SkördGenre/Form: Kokböcker DDC classification: 641.35 Other classification: Qe | Qdda | Qcaad Summary: Mitt uppe i alla odlingsbestyr glömmer man nästan bort att det man sått och planterat ska skördas och tas om hand också. Hur gör man det på bästa sätt? I Farbrors Gröns nya bok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dignande grönsaksland och känner sig osäker. För när är det egentligen dags att plocka, gräva upp och klippa av? Och vad gör man med allt som man med så mycket möda och kärlek har odlat fram? Vad kan man laga? Hur kan man lagra? Och hur syrar, torkar eller lägger man in?"Skörda, Lagra, Laga" är både en trädgårdsbok med erfarna råd från mästerodlarduon Farbror Grön och en kokbok med deras bästa recept, en oslagbar kombination för alla som odlar ätbart.
Item type Current location Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek
Entréplan Nyheter fack 635 (Browse shelf) Checked out 2020-06-22 80064878949F3
Total holds: 0

Mitt uppe i alla odlingsbestyr glömmer man nästan bort att det man sått och planterat ska skördas och tas om hand också. Hur gör man det på bästa sätt? I Farbrors Gröns nya bok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dignande grönsaksland och känner sig osäker. För när är det egentligen dags att plocka, gräva upp och klippa av? Och vad gör man med allt som man med så mycket möda och kärlek har odlat fram? Vad kan man laga? Hur kan man lagra? Och hur syrar, torkar eller lägger man in?"Skörda, Lagra, Laga" är både en trädgårdsbok med erfarna råd från mästerodlarduon Farbror Grön och en kokbok med deras bästa recept, en oslagbar kombination för alla som odlar ätbart.